Re: SocialPM download link failed: HTTP Status 404

Splash Forums PrettyFaces Users SocialPM download link failed: HTTP Status 404 Re: SocialPM download link failed: HTTP Status 404

#20295

xuzhike
Participant

Hi, Lincoln,

Thanks for your reply.I checked the codes out and finally built them successfully there are two war files: socialpm-ws-1.0.1 and socialpm-ui-1.0.1.after deploy them to webapp in same Tomcat6.0.20, associated table and data was created in my MySQL. but when I try to access: http://localhost:8080/socialpm-ui-1.0.1/admin

the page can be displayed,but something wrong:

We’re sorry :( Sometimes things go wrong. Click here to return to the home page.

there are the following error in tomcat cmd window:

FATAL: Error Rendering View[/faces/admin.xhtml]

javax.faces.FacesException: javax.el.ELException: /faces/admin.xhtml @19,51 disabled=”#{adminBean.databaseInitialized}”: Error reading ‘databaseInitialized’ on type com.ocpsoft.socialpm.pages.admin.AdminBean

……(note: skip middle error and get the last two Caused by)

Caused by: java.lang.RuntimeException: java.net.ConnectException: Connection refused: connect

at org.jboss.resteasy.client.core.ClientInvoker.invoke(ClientInvoker.java:109)

at org.jboss.resteasy.client.core.ClientProxy.invoke(ClientProxy.java:59)

at $Proxy86.login(Unknown Source)

at com.ocpsoft.socialpm.SysServiceHolder.getClient(SysServiceHolder.java:79)

at com.ocpsoft.socialpm.SysServiceHolder.getUserService(SysServiceHolder.java:95)

at com.ocpsoft.socialpm.pages.admin.AdminBean.isDatabaseInitialized(AdminBean.java:76)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)

at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)

at javax.el.BeanELResolver.getValue(BeanELResolver.java:64)

at javax.el.CompositeELResolver.getValue(CompositeELResolver.java:55)

at com.sun.faces.el.FacesCompositeELResolver.getValue(FacesCompositeELResolver.java:72)

at org.jboss.el.parser.AstPropertySuffix.getValue(AstPropertySuffix.java:53)

at org.jboss.el.parser.AstValue.getValue(AstValue.java:67)

at org.jboss.el.ValueExpressionImpl.getValue(ValueExpressionImpl.java:186)

at com.sun.faces.facelets.el.TagValueExpression.getValue(TagValueExpression.java:102)

… 113 more

Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused: connect

at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.doConnect(PlainSocketImpl.java:333)

at java.net.PlainSocketImpl.connectToAddress(PlainSocketImpl.java:195)

at java.net.PlainSocketImpl.connect(PlainSocketImpl.java:182)

at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:366)

at java.net.Socket.connect(Socket.java:529)

at java.net.Socket.connect(Socket.java:478)

at …………….

Seems there are some config file not correct, but I don’t know how to check and cannot solved it by Google.

I just only update the following config file:

— db.properties

jdbc.driver=com.mysql.jdbc.Driver

jdbc.url=jdbc:mysql://localhost:3306/socialpm

jdbc.user=root

jdbc.password=adminadmin

hibernate.dialect=org.hibernate.dialect.MySQLDialect

admin.username=admin

admin.password=adminpass

admin.email=noreply@ocpsoft.com

—- ui.properties

socialpm.services.user=admin

socialpm.services.password=adminpass

socialpm.services.url=http://localhost:8081/socialpm-ws

— also I tried : socialpm.services.url=http://localhost:8081/socialpm-ws-1.0.1

socialpm.name=SocialPM

socialpm.blog.url=http://ocpsoft.com

socialpm.analyticsEnabled=false

socialpm.analyticsId=NA

— delete the following bean config

<bean id=”mailUtil” class=”com.ocpsoft.util.MailUtil”>

that’s all.

and want to know how to check socialpm-ws-1.0.1 can be accessed by other client? I try to access: http://localhost:8081/socialpm-ws and http://localhost:8081/socialpm-ws?wsdl

and http://localhost:8081/socialpm-ws-1.0.1 and http://localhost:8081/socialpm-ws-1.0.1?wsdl

both said:

Cannot connect

is there something config file I missed in my Tomcat or other problem?

Thanks for your help