Prettyfaces schema location problem

Splash Forums PrettyFaces Users Prettyfaces schema location problem

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Serkan Durusoy 5 years, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #18115

    Serkan Durusoy
    Participant

    Hi Everyone,

    I’ve just upgraded from 3.3.0 to 3.3.2 and encountered a problem about the schema location for pretty-config.xml

    <pretty-config xmlns="http://ocpsoft.com/prettyfaces/3.3.2"

    xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

    xsi:schemaLocation="http://ocpsoft.com/prettyfaces/3.3.2

    http://ocpsoft.com/xml/ns/prettyfaces/ocpsoft-pretty-faces-3.3.2.xsd">

    Raises errors in my ide.

    It appears that http://ocpsoft.com/xml/ns/prettyfaces/ocpsoft-pretty-faces-3.3.2.xsd is an invalid URL.

    What can I do about this?

    #21795

    Hmmm. Seems like the new XSD is not deployed to the web site correctly. I’ll ping Lincoln on this. He did the release while he was travelling so maybe he forgot it.

    For now you can just use the old namespace. There will be no problem with this as there were no changes since 3.3.0. Actually the namespace is ignored by the XML parser we are using! :)

    Christian

    #21796

    Serkan Durusoy
    Participant

    Thanks Christian!

    #21797

    Hey serkandurusoy,

    The new schema has been uploaded. Sorry for the holdup!

    ~Lincoln

    #21798

    Serkan Durusoy
    Participant

    Hi Lincoln,

    Thank you very much, I do confirm it is now there!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.