Migration tutorial disappeared

Splash Forums Rewrite Users Migration tutorial disappeared

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  Christian Kaltepoth 2 years, 10 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #25095

    kanikman
    Participant

    Migration tutorial from PrettyFaces 3 disappeard. What’s happened?

    #25102

    Seems to work for me. Try this link? http://ocpsoft.org/rewrite/docs/migration/prettyfaces3

    #25110

    And you can find the migration guide by clicking “PrettyFaces 3.x Migration Guide” on the main docs site:

    http://ocpsoft.org/rewrite/docs/

    #25114

    kanikman
    Participant

    Maybe i described the problem not correct. Tutorial did not disappeard but links from migration guide not works. That means content from menu disappeared :).

    PrettyFaces 3.x Migration Guide
    1. Migration strategies
    2. PrettyFaces compatibility module
    2.1. Update your dependencies
    2.2. Filter registration
    2.3. Test your application

    3. JSF integration module
    3.1. Adding the Rewrite dependencies
    3.2. PrettyFaces XML configuration
    3.2.1. URL Mappings
    3.2.2. Path Parameters
    3.2.3. Page actions

    3.3. PrettyFaces Annotations
    3.3.1. URL Mappings
    3.3.2. Path parameters
    3.3.3. Query parameters
    3.3.4. Page actions

    3.4. Creating links
    3.5. Programmatic navigation

    #25116

    That’s weird. Everything looks good for me.

    What browser do you use? We are using Redoculous to render the documentation, so perhaps there is an issue there.

    You can also read the migration guide via GitHub (as a workaround):

    https://github.com/ocpsoft/rewrite/blob/master/documentation/src/main/asciidoc/migration/prettyfaces3.asciidoc

    #25122

    kanikman
    Participant

    Today it starts to work again :). It wasn’t browser issue. As a developer i use all browsers 🙂

    #25123

    That’s weird. The docs are automatically fetched from GitHub. Perhaps there was some kind of connectivity issue!?!

    However, great to hear everything is working for you now.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.