Components not rendering when url mapped

Splash Forums PrettyFaces Users Components not rendering when url mapped

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Kronen 6 months, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #27596

    Kronen
    Participant

    I was trying an example with PrettyFaces, the steps I took were:

    – Added libraries to my project:
    rewrite-servlet-3.4.0.Final.jar
    rewrite-config-prettyfaces-3.4.0.Final.jar

    – I added pretty-config.xml with a pattern binding to userPage.username and viewId of /user/user-view.xhtml:

    – I added UserPage bean with setter and getters for username

    But then user-view.xhtml doesn’t render jsf components, prettyfaces mapped the url to the template but the response is just literally the content of user-view.xhtml, I can’t output userPage.username
    Looks like prettyfaces doesn’t forwards the parameter (?)

    What am I doing wrong?

    • This topic was modified 6 months, 2 weeks ago by  Kronen.
    #27598

    How did you map your FacesServlet? Maybe you have to create the mapping for /user/user-view.jsf or /faces /user/user-view.xhtml instead.

    Also, please update to 3.4.1 which has been released just after 3.4.0 to address a packaging issue with the JARs.

    #27599

    Kronen
    Participant

    That was it!, I forgot to map to the FacesServlet /faces/user/user-view.xhtml, my bad.
    Thank you very much!

    And I’ll update to 3.4.1.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.